Kontaktirajte nas: +387 36 580 210

OD 04. RUJNA ZIMSKI RED VOŽNJE

Povećava se učestalost polazaka linija, u odnosu na ljetni red vožnje, kako bi osigurali bolju pokrivenost i udobnije putovanje za sve putnike.

Cijene gradskog prijevoza ostale su nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu, osim za srednjoškolce.

Od ponedjeljka, 04. Rujna. 2023., s početkom nove školske godine, bit će uveden zimski vozni red autobusnih linija u gradu. Povećava se učestalost polazaka, u odnosu na ljetni red vožnje, kako bi osigurali bolju pokrivenost i udobnije putovanje za sve putnike. Želimo istaknuti da su cijene gradskog prijevoza ostale nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu, osim za srednjoškolce. Ako želite biti u tijeku s daljnim promjenama i voznim redom pratite našu stranicu gdje možete pronaći najnovije informacije i ažurirane rasporede vožnje. PDF izdanje novog voznog reda možete preuzeti na našoj službenoj stranici www.mostarbus.ba u dijelu red vožnje.

ŽELIMO ČUTI VAŠE MIŠLJENJE!

U narednih 15 dana imate priliku podijeliti svoje primjedbe i sugestije s nama. Možete nam pisati na našu e-mail adresu uprava@mostarbus.ba te kontaktirati na broj telefona 036/ 580-210. Vaše povratne informacije su nam izuzetno važne kako bismo poboljšali uslugu.   

Novi red vožnje možete preuzeti na stranici u dijelu red vožnje.

Mostar Bus Mobilna Aplikacija

  • Kupi kartu Online
  • Uživo prati autobuse
  • Sve informacije o linijama na dlanu

Kontakt

+387 36 580 210
info@mobus.ba

Sva prava pridržana
Mostar Bus službena web stranica